STIP-training

Epidemiologie: De essentie begrijpen en vertalen naar de praktijk. 

Wil je in deze tijd van Evidence Based Medicine, 
  • een wetenschappelijk artikel beter begrijpen
  • sneller duidelijk krijgen of je er wat mee moet of kunt in je eigen praktijk
  • grip krijgen op cijfers en begrijpen hoe deze tot stand zijn gekomen
  • en daarbij helder en logisch leren denken? 

Gun jezelf dan een 3-daagse intensieve cursus op een heerlijke plek in Nederland (Zweeloo, provincie Drenthe) in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers.
Je kunt vrijblijvend contact opnemen en de folder aanvragen. Een eerste stap naar beter begrip …In-company training praktijk en theorie van epidemiologie

Cursussen epidemiologie kun je in het hele land op universiteiten en instituten volgen. Wat heeft STIP hieraan toe te voegen?
Bij STIP kun je de cursus helemaal op maat laten maken en afgestemd op de eigen doelgroep. Dat betekent dat alle voorbeelden en oefeningen betrekking hebben op het eigen vakgebied. Of dit nu de interne geneeskunde, de heelkunde, de sociale geneeskunde, de huisartsgeneeskunde, de revalidatie, het verpleeghuis, de fysiotherapie, de verloskunde, de tandheelkunde of welk (para)medisch beroep ook betreft. Hierdoor krijgen de verschillende termen direct meer betekenis voor de eigen praktijk. Ook kun je eventueel zelf kiezen hoelang de cursus duurt, op welke dagen en tijdstippen en waar deze gegeven wordt.Aanbevelenswaardig is natuurlijk mijn eigen cursuslokatie in Zweeloo, op de "deel" met ruimte voor 6-10 personen.  Zweeloo ligt in zuidoost Drenthe, 13 km ten westen van Emmen en is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.
Lunch en diner kunnen worden geregeld  en nabij de cursuslokatie zijn veel overnachtingsmogelijkheden. Kiezen voor een meerdaagse aaneengesloten training betekent hier het nuttige met het aangename verenigen.

Neem gerust en vrijblijvend contact op.

dr Willy-Anne HJ van Stiphout
Klooster 5
7851 AH Zweeloo

06 110 44 955

info@stiptraining.nl