STIP-training

Epidemiologie: De essentie begrijpen en vertalen naar de praktijk. 

Nooit eerder zijn we massaal zo met cijfers en epidemiologische begrippen omringd geraakt. Tijd om je kennis op te frissen?
Want wil je als zorgprofessional in deze tijd van Evidence Based Medicine:
  • grip krijgen op cijfers, begrijpen hoe deze tot stand zijn gekomen en vooral wat ze betekenen
  • je eigen patiënten goed kunnen voorlichten over de betekenis van risico's 
  • snel inzicht krijgen of onderzoeksresultaten ook voor jouw praktijk van belang zijn
  • en daarbij helder en logisch leren denken? 

Gun jezelf dan deze 3-daagse intensieve cursus op een heerlijke plek in Nederland (Zweeloo, provincie Drenthe) in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. De eerstvolgende cursus start 29 juni 2022.
Je kunt via de mail vrijblijvend contact opnemen en folder en inschrijfformulier aanvragen. Een eerste stap naar cijferwijsheid!In-company training praktijk en theorie van epidemiologie

Cursussen epidemiologie kun je in het hele land op universiteiten en instituten volgen. Wat heeft STIP hieraan toe te voegen?
Bij STIP kun je de cursus helemaal op maat laten maken en afgestemd op de eigen doelgroep. Dat betekent dat alle voorbeelden en oefeningen betrekking hebben op het eigen vakgebied. Of dit nu de interne geneeskunde, de heelkunde, de sociale geneeskunde, de huisartsgeneeskunde, de revalidatie, het verpleeghuis, de fysiotherapie, de verloskunde, de tandheelkunde of welk (para)medisch beroep ook betreft. Hierdoor krijgen de verschillende termen direct meer betekenis voor de eigen praktijk. Ook kun je eventueel zelf kiezen hoelang de cursus duurt, op welke dagen en tijdstippen en waar deze gegeven wordt.Aanbevelenswaardig is natuurlijk mijn eigen cursuslokatie in Zweeloo, op de "deel" met ruimte voor 6-10 personen.  Zweeloo ligt in zuidoost Drenthe, 13 km ten westen van Emmen en is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.
Lunch en diner kunnen worden geregeld  en nabij de cursuslokatie zijn veel overnachtingsmogelijkheden. Kiezen voor een meerdaagse aaneengesloten training betekent hier het nuttige met het aangename verenigen.

Neem gerust en vrijblijvend contact op.

dr Willy-Anne HJ van Stiphout
Klooster 5
7851 AH Zweeloo

06 110 44 955

info@stiptraining.nl